Egy prémium linképítés 2020-ban akkor lesz sikeres, ha az erőforrásként felhasznált oldalak ereje és minősége is folyamatosan növekszik. Mi pontosan ezt tesszük 2010 óta, már több, mint 10 éve. Ezért nem csak azok jutnak előnyhöz, akik új megrendelést kérnek, hanem a már sok évvel ezelőtti teljesítést kapott ügyfeleink egyaránt.

Az alábbi oldalon találhatod meg linképítés csomagunkat, amiről szó van:

Minden lényeges infó le van írva benne, ha ezen felül kérdésed és/vagy kérésed merül fel, keress bizalommal.

Amint látható 3, 10 darabos csomaggal rendelkeztünk. Ez került kibővítésre egy új, negyedik csomaggal, aminek a neve lett a Turbó. Ez a bejegyzés erről fog szólni, illetve arról, milyen támogatottságot kap a linkmarketinghez használt saját erőforrásunk.

Az elmúlt 1 év erősítése: DA 2303 értékben 58 darab hivatkozás

Az elmúlt 1 évben 58 darab teljes értékű hivatkozást, linket kaptak saját erőforrásban lévő honlapjaink, amiket ügyfeleink linképítésére használunk. Az 58 darab link összértékbe DA-ban (Domain Authority) nézve 2303. Átlagosan DA 39.7 értékű Domainről jött egy hivatkozás. A legerősebb érték DA 63, a legkisebb DA 27.

Az 58 darab link ára számunkra 743.900 Ft-ba került.

A legdrágább hivatkozásunk 57.150 Ft-ba került, ebből van 6 darab. 50.000 Ft értékű hivatkozásból 1 darab, 40.000 Ft értékű hivatkozásból négy darab és így tovább. Most a teljes részletezéstől eltekintek.

Mivel partneri szerződésben, illetve kapcsolatban állunk a hivatkozó oldalakkal, és rendszeres megrendelők vagyunk, számunkra ez kedvezményes ár, így valójában ez az összeg sokkal magasabbra rúg, ha valaki “idegenként” szerette volna ezeket.

Prémium Linképítés: a Turbó csomag

Sokáig csak 3, 10 darabos csomaggal szolgáltuk ki megrendelőinket, de igen sokszor rámutattak arra az igényre, hogy bővítsük ezeket tovább a még több prémium link szerzésének érdekében. Erre volt mindig egy sablon válasz. Azért csak 3 csomag megrendelésére volt lehetőség, mert így tudtuk megtartani azt a igen magas minőséget a szolgáltatásban, amit vevőink úgy szerettek. Inkább a minőségre való törekedés elvét követtük, mint a mennyiségre hajtást.

Azóta viszont eltelt 10 év, és elérkezett az idő, hogy a jelenlegi minőséget nem csak megtartva, de azt tovább javítva és emelve egy új, Turbó nevű csomagot vezessünk be. Ez a csomag mindösszesen 6 darab, különböző, jó értékekkel bíró, spéci honlapot tartalmaz. Az ára is ennek megfelelően alakul.

Ha tehát már mindhárom linkmarketing csomagunk erejét élvezed egy ideje és még többet szeretnél, akkor ne habozz és rendeld meg a Turbó csomagot is. Ha netán direkt ezt a csomagot szeretnéd kipróbálni, akkor is jelentkezz nyugodtan.