Keresőoptimalizálás 0-ról

Fel akarod futtatni az online jelenléted?
Nincs honlapod, vagy a jelenlegi elavult?
Mindent szeretnél rábízni egy SEO szakértő csapatra?
Indítsd be a gépezetet még MA!
Ajánlatkérés ITT
Teljeskörű keresőoptimalizálás

Professzionális SEO a legelejétől

SEO referenciák

Rajtuk már segítettünk

A teljesség igénye nélkül ezt mondják azon ügyfeleink, akiknek segítettünk az online marketing területén elérni céljaikat:

“2008 óta folyamatosan dolgozom a csapattal. A közösen eltöltött sok év a profi és megbízható munkájukat igazolja. Örülök, hogy elsőre sikerült megtalálnom a céget, amikor SEO munkára volt szükségem”

S. Attila, Építőipar

“Hamar látványos eredményeket kaptunk. Nagyon tetszett, hogy a SEO-n túl az oldalra tett javaslatokkal emelkedett a konverziók száma. Profin dolgozó, korrekt üzleti partnert ismertünk meg”

H. Krisztián, Céges ruházat

“Számomra fontos, hogyha szakembert keresek, akkor mindig egy megbízható ismerősöm, partnerem ajánljon. Ezúttal sem történt másképp, hiszen nem csalódtam az alázatos szakmai tudásukban, amit kaptam”

E. Sándor, Egészségügy

Az online marketing munkafolyamatainak részletei

A folyamatos SEO és weboldal üzemeltetés leírása

SEO barát honlapkészítés, weboldal tervezés

Mindig az alapoknál kell elkezdeni az építkezést, így lehetséges feljutni a csúcsra. Adott témához kapcsolódóan felmérjük az aktuális piacot, javaslatot teszünk a Domain kiválasztásához. Majd megkezdjük a SEO barát weboldal tervezését, fejlesztését. Responsive honlapjaink egyaránt helyesen és megfelelően jelennek meg minden kijelzőn (monitor, notebook, táblagép, okostelefon stb.). Mindenre figyelünk: UX / UI, navigáció, konverzió stb. Szükség esetén SEO alapú szövegírás akár az egész weblapra nézve, tartalom feltöltés, biztonsági beállítás, élesítés.

Folyamatos, havidíjas keresőoptimalizálás

A teljeskörű online marketing szolgáltatásunk keretein belül a havidíjas SEO legkorábban a 3. hónaptól indul. A weboldal elkészítésének az árát tehát havi lebontásban lehet fizetni, ezt fedezi a legkevesebb 2 hónap. Egyedi és magas igények esetén természetesen ez időben elhúzódhat, így a díjfizetés egyenes arányban van a weboldal fejlesztésére fordított munka mennyiségével. A honlap élesítése után elindított Google optimalizálás szolgáltatásunkból választott csomag határozza meg a teljes online marketing havi díját.

Weboldal üzemeltetés SEO alapokon

Weboldal üzemeltetésünk korszerű karbantartási feladatokra terjed ki, a folyamatos keresőoptimalizálás munkafolyamatain felül. Ügyfél igénye esetén új tartalmakat töltünk fel a honlapjára, illetve módosítást is eszközölünk, kérésre. Rendelkezésre állási idő havonta 2 óra. A keretrendszer és bővítményeinek naprakészen tartása, frissítése. Mindezeken felül egy igazán gyors és hatékony SEO barát tárhelyre (szerverre) kerül a honlap, melyet mi szolgáltatunk. A weboldal üzemeltetés 100 EUR / hó ára a havi SEO-n felül, azzal együtt fizetendő

A teljes SEO szakértelem ára

  • Weboldal készítés + havi SEO Extra + üzemeltetés: 499 EUR / hó
    (honlapkészítés + minimum 12 hónap /HUF ár: 199 600 Ft/ )
  • Weboldal készítés + havi SEO Prémium + üzemeltetés: 599 EUR / hó
    (honlapkészítés + minimum 12 hónap /HUF ár: 239 600 Ft/)
  • Weboldal készítés + havi SEO VIP + üzemeltetés: 699 EUR / hó
    (honlapkészítés + minimum 12 hónap /HUF ár: 279 600 Ft/ )

Már csak 1 lépésre a SEO sikerektől

Fel akarod futtatni az online jelenléted?
Nincs honlapod, vagy a jelenlegi elavult?
Mindent szeretnél rábízni egy SEO szakértő csapatra?
Beindítom a gépezetet még MA!