Prémium Linképítés

SEO-ban erős linkek érdekelnek? Unod már, hogy tele van a piac vacak PR cikkekkel? Weboldalad pozícióit kockázatmentesen, Google büntetés nélkül, indexelési garanciával szeretnéd javítani?
Tegyél próbára minket!
Ajánlatkérés ITT
Minőségi havidíjas keresőoptimalizálás

Minőségi Linképítés 2010. óta

Linkmarketing ügyfeleink véleményei

Több millió karakter, több ezer értékes tartalom

A teljesség igénye nélkül ezt mondják azon ügyfeleink, akik igénybe vették online marketing szolgáltatásunkat:

“Arnoldot egy zárt marketinges csoportban ismertem meg. Mielőtt megbíztam volna az oldalam linképítésével, megnéztem pár témához való hozzászólását. Ekkor láttam, hogy nem ma kezdte a szakmát és ért is hozzá. A megbízásomat a szerződésben leírtak szerint teljesítette, ha pedig menet közben szerettem volna tájékozódni a munka állapotáról, abban az esetben is szívesen válaszolt. Korrekt, megbízható szakembernek ismertem meg.”

Sz. Zsolt, Zárszerelés

“2012-ben megijedtem a Google Pingvin algoritmustól, aztán egyik partnerem ajánlotta ezt a céget. Mikor megtudtam, hogy ők már 2010-ben is hatékony linképítési technikákat alkalmaztak, kipróbáltam őket. Azóta már több, mint 20 db seo link pakkot rendeltem tőlük. Köszönöm”

T. Imre, Egészségügy

“SEO fórumon találtam rá a cég szolgáltatásaira. A munkájukat hihetetlen precizitással és magas szakértelemmel végzik. A legapróbb részletekre is odafigyelnek, hogy ne legyen gond. Nem gondoltam volna, hogy a keresőoptimalizálás ilyen erős szegmensében így is a TOP3-ba rangsorol a Google”

B. László, Sport

“Elindítottam a webáruházamat és ajánlás útján kértem ajánlatot linképítésre. Először csak az 1. csomagot, aztán később egyre többet. Nem hittem a szememnek, amikor a fő kulcsszavamra bekerültem a legelső weboldalak közé. Azóta rendszeres ügyfelük vagyok.”

V. Zsolt, Műszaki cikkek

Linképítés csomagok, árak – 2023.

*Bizonyos témák esetén (kiemelt témák, érdeklődj!) a csomagár a fentiektől eltérő lehet. A második és a harmadik csomagot külön is meg lehet rendelni, ebben az esetben az áruk 399 EUR (vagy 159 600 Ft) / pakk. A negyedik, Turbó nevű szolgáltatás külön ára: 239 EUR (vagy 95 600 Ft).

A linkmarketing munkafolyamatainak részletei

A linképítés szolgáltatásunk leírása

Indexelési Garancia – Új Szolgáltatás

Minden csomag tartalmazza az indexelési garancia szolgáltatásunkat, melynek ára be van építve. Ez kiterjed a csomag összes cikkére. Amennyiben nem sikerül garantálni az indexelést, úgy visszafizetjük a csomagár 50%-át, 170 EUR-t (vagy 68 000 Ft-ot, 1-es csomag esetén), arányosan elosztva (17 EUR, vagy 6 800 Ft / cikk visszatérítés). További részletek megrendelés esetén kérhetők.
Linképítés megrendelése

A legmagasabb minőség szem előtt

Keresőooptimalizálás kampányunk igazán egyedülálló lehetőséget kínál. A szakmai tudás mögött rengeteg gyakorlati tapasztalat van, magas elméleti ismeretekkel. Folyamatosan a kor előtt fejlődünk 2007 óta, mindig előre tervezünk, megelőzve ezzel a SEO problémákat. Linképítő szakember munkája során olyan bizalommal rendelkező honlapokra kerülnek ki az ügyfeleinkre mutató hivatkozások, ahova önmagában 25-80 ezer Forintot kellene fizetni. Ezért alkottuk meg a csomagokat, hogy kedvezőbb áron lehessen azokat megvásárolni. A komoly tervezés eredménye, hogy sok visszatérő ügyfelünk van, hiszen eredményes és minőségi munkát szolgáltatunk.

Professzionális Minőség

A teljes SEO munkáról szerződést írunk, melyben titoktartási kötelezettség vállalás szükséges. Ez saját és ügyfeleink közös érdeke. 1 darab seo link csomag keretein belül 10 darab különböző Domain oldalára kerül igazi, értékes tartalom, melyekben ügyfeleinkre mutató hivatkozásokat teszünk. A linkek száma és azok linkelési módja (anchor) mindenkor egyedileg testre szabott módszer alapján történik, hiszen minden weboldal más törődést kíván. Természetesen szívesen fogadunk be személyes igényeket is, amiket közösen átbeszélve, szakmai javaslatokkal ellátva tervezzük majd meg az elkövetkezendő kampányt. Felmerülő kérdéseiddel keress minket bizalommal.

Magas minőségű seo linkek 2010. óta

Ezt a szolgáltatást cégünk alkotta meg. Már 2010-ben látható volt, hogy az akkor használt linkkatalógusokat nem szabad tovább alkalmazni link szerzés céljából. Persze sokan nem így gondolták akkor, nem látták a saját vesztüket. Ami érthető, hiszen még messze volt a Google Pingvin algoritmus létrejötte, ami 2 évvel később, 2012-ben következett be. Akkor kezdtek kialakulni a PR cikkes megoldások (mai napig futnak), amik tulajdonképpen a katalógusos linkelés jól át- elnevezett fajtái. Mi viszont már 2010-ben elkezdtük az erős link szerző SEO munkát, így nem is okozott meglepetést a Google algoritmus, büntetések nélkül folytattuk tovább a munkát

Google büntetések elkerülése

SEO szolgáltatásunk legfőbb célja, hogy úgy javítsuk ügyfeleink organikus eléréseit, amely kampány hatására weboldaluk ne legyen valamilyen Google büntetés áldozata. Ez ugyanis a legrosszabb állapot, amiből többnyire nem lehet kigyógyulni és / vagy magasabb költséggel, mintha újra nulláról kezdődne a keresőoptimalizálás egésze. A 2010-ben kidolgozott és természetesen folyamatosan tovább fejlesztett egyedi technikai megoldásunk garantálja azt, hogy a legkisebb mértékre csökkentsük a weboldalak negatív hatásait. Teljesen nullára nem lehet, hiszen egy harmadik féltől, a keresőmotortól függünk, de legjobb tudásunk szerint próbáljuk a kockázati zérót elérni.

Tégy jót a weboldaladnak

Igazi eredményes linképítés érdekel? Unod már, hogy tele van a piac vacak PR cikkekkel? Weboldalad pozícióit kockázatmentesen, Google büntetés nélkül szeretnéd javítani?
Kipróbálom és erősítek a weboldalamon